پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مرکز اطلاع رساني داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه، پیشاپیش ضمن تبريك به مناسبت فرا رسيدن سال نو و ايام نوروز، براي كليه هموطنان گرامي آرزوي سلامت مي نمايد و توجه شما را به نكات ذيل جهت پيشگيري از بروز برخي مشكلات معمول دارويي در ايام تعطيلات عيد جلب مي نمايد


مرکز اطلاع رساني داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه، پیشاپیش ضمن تبريك به مناسبت فرا رسيدن سال نو و ايام نوروز، براي كليه هموطنان گرامي آرزوي سلامت مي نمايد و توجه شما را به نكات ذيل جهت پيشگيري از بروز برخي مشكلات معمول دارويي در ايام تعطيلات عيد جلب مي نمايد:


ضمن انجام خانه تكاني و گردگيري عيد، حتماً در منازل با كيسه هاي دارو محتوی قرص، كپسول و يا شربت نيمه مصرف شده مواجه خواهید شد. توصيه مي شود:


1) داروهايي كه تاريخ انقضاء آنها فرا رسيده است، از بسته بندي اصلي خارج نمائيد و داخل کیسه زباله ریخته، معدوم نمائيد.


2) شربت های تاریخ گذشته (به جزآنتی بیوتیک ها) را در فاضلاب خالي كرده و شيشه هاي آن را دور بريزيد.


3) قطره هاي چشمي كه از باز شدن درب آن یک ماه گذشته است ديگر استريل نمي باشند و بايد دور ريخته شوند.


4) آمپولها و سرنگ هاي تاريخ گذشته را در كيسه زباله بريزيد و معدوم نمائيد.


 5) بهتر است داروهایی که داخل زباله ریخته می شود با مواد دیگر مانند تفاله چای آلوده شوند تا از مصرف اتفاقی آن توسط انسان و حیوان پیشگیری شود.


 6) ممكن است در ايام تعطيلات عيد دسترسي شما به داروخانه هاي روزانه به دليل تعطيلي آنها مقدور نباشد ولي هميشه داروخانه هاي شبانه روزي و برخي داروخانه هايي كه ملزم به باز بودن داروخانه به صورت شيفت از پيش تعيين شده مي باشند، قابل دسترسي هستند.




لذا بايد توجه كرد چنانچه شما و يا بستگانتان، به دلیل ابتلا به بیماری مزمن، دارويي را به صورت مرتب مصرف مي كنيد، مطمئن شويد دارو را به حد نياز و تا پايان تعطيلات و ضمن سفر در اختيار داريد. چرا كه بسياري از داروها مانند داروهاي ضد تشنج، داروهاي بيماريهاي قلبي و فشارخون، داروهاي ضد افسردگي و اختلالات عصبی، داروهاي ضد ديابت و چربي خون و برخي داروهاي مسكن و همچنين آنتي بيوتيك ها، بايد مرتب مصرف شوند و قطع ناگهاني اين داروها، بيمار را دچار مشكل خواهد کرد.14-142